免費論壇 繁體 | 簡體
Sclub交友聊天~加入聊天室當版主
离辛丑年五月初五(2021年6月14日)端午节还有:
返回列表 发帖
点解茶基杯东胜东冲线的片段系三约即????
lion 发表于 2013-7-6 08:11

好眼力,甘快睇到茶基啦,真系,冲线其中一小段接左去三约,失误~~~~~~,无法弥补,出年啦!

今年果片头好正.我当时期望圣堂杯沉龙船应该好似11年澳墟沉龙船甘黎一个多角度格子技术重播.但系发现无.有D ...
kmk 发表于 2013-7-6 14:00

无咩好失望吧,今年基本上角度都放晒落碟度,用过的效果再睇就无物新意啦,做果个镜头要成1个钟有多,不容易,睇可能几秒就过了!!!

过几日再去买 无时间

好眼力,甘快睇到茶基啦,真系,冲线其中一小段接左去三约,失误~~~~~~,无法弥补,出年啦! ...
龙船碟 发表于 2013-7-6 19:34

可否将茶基杯东胜东的冲线视频放上论坛???

无咩好失望吧,今年基本上角度都放晒落碟度,用过的效果再睇就无物新意啦,做果个镜头要成1个钟有多 ...
龙船碟 发表于 2013-7-6 19:38

首先我吾知原来做果种效果要洗甘耐时间.然知后我觉得澳墟沉果年果种效果真系好得.有时吾一定年年都有变化.将好噶野保存.再用过都得.龙船碟都7年了.可以拍摄摄影翻出黎其实都已经系无可能有再多空间提升.可以理解.出年又黎过喇

可否将茶基杯东胜东的冲线视频放上论坛???
lion 发表于 2013-7-7 08:51

可以~~~~

碟兄 片头歌叫什么名字
中西南S级主力

找到了 Archangel  神奇的SOUNDHOUND
中西南S级主力

可以~~~~
龙船碟 发表于 2013-7-7 09:40

说好的视频呢????